Home > Garmin 1000, Garmin Express, Setting up the Garmin 1000 > Garmin 1000 issue with start & lap buttons

Garmin 1000 issue with start & lap buttons

I’ve been impressed with the upgrade from Garmin 500 to Garmin 1000 until Saturday I rode around Cannock Chase and the mapping was excellent and everything was cool working as it should OK the battery is pants compared to the 500 but its running a lot more info so expected.

So the issue it wouldn’t stop or turn off, it kept giving me the locked screen option and then go back to current ride the stop buttons just don’t have any feel to them, finally the next day after a hard press it came back to life !!! But I’m not happy seeing as this a flagship unit at £500 UK pounds !

my initial 3-4 week test not sure this is going to last the course there build quality seems off on this unit, I hope that’s not the case.

Currently decided to lock itself in TEST mode – I await the cure (post back soon)  hold the power button down and after 3-4 attempts it cured itself again, to get access hold power and right start button ! no option to leave tho ???

WIFI set up not through device but garmin express whilst connected via USB (not the app)

Advertisements
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: